Sökmotoroptimering

Gratis positionsrapport i Google

Stötte på ett nytt väldigt bra verktyg för att dagligen och per automatik kontrollera en hemsidas placeringar i sökresultaten gratis. Dock kommer det garanterat att kosta ju mer populärt detta blir och redan nu kan man köpa till om man är en person som vill kontrollera massa sökord och/eller flera olika domäner, 600 sökningar dagligen gratis och ytterligare 600 kostar 4,99$ (eller så begränsar man det till veckosökningar).
Vi som arbetar med detta vet hur besvärligt det är att ha en mängd olika proxyservrar för att komma förbi Googles belastningsbegränsningar.
SERPLAB (även det en grym engelsk tjänst, se Screaming Frog som jag tipsat om innan) har utvecklat ett enkelt verktyg med exakta rapporter med listningar/grafer och konkurrentanalys om man vill över hur just er hemsida rankar i sökresultaten på olika sökord i realtid.
Ni behöver bara skapa ett konto, lägga in er hemsida och de sökord som ni vill övervaka samt välja viken Google-version som skall kontrolleras så sköts allt automatiskt dagligen eller veckovis om man vill.
SerpLab

Ju längre tid du har kontrollerat en hemsida dess bättre överblick får du med snygga grafer och andra översikter:
Graf över positioner i sökresultaten

Så, passa på att skapa ett konto och lägg upp dina projekt på SerpLabs redan idag

hans-sandblom

Hans Sandblom Google+

Du kanske också gillar...